Skip to Content

A Pécsi Gázautó Kft cégtörténete

A Pécsi GázAutó Kft 1994-ben nyitotta meg kapuit az autósok előtt mint gázautó szerviz és mint LPG autógáz töltőállomás Pécsett. Akkori üzemünk a Pécshez közeli II-es rakodó nevű telephelyen volt.

1997-ben hatalmas lépést tettünk a fejlődés irányába, megvásároltuk a mai telephelyünket Pécs szívében, és felépítettük autó- és gázautó szervizállomásunkat, valamint egy új, korszerűbb LPG autógáz töltőállomást.

Ahogy a fejlődés és az egyre növekvő gázautók száma megkívánta, 2002-ben megnyitottuk Pécs egyetlen AGIP benzinkútját, ahol LPG autógázt, és kiváló minőségű prémium adalékkal ellátott üzemanyagokat is forgalmazunk.

2008-ban a Pécsi GázAutó Kft. a megnövekedett igényeknek megfelelően megújult külsővel várja minden kedves volt és leendő ügyfelét.

A mostani telephelyünkkel büszkén birtokoljuk a legnagyobb gázautószerviz címet hazánkban, valamint kiemelt partnerei vagyunk az LR Hungária kft-nek, ezáltal Magyarország egyetlen Landi Renzo referenciaszervize vagyunk.

A Pécsi Gázautó Kft. partnerkapcsolatai miatt elsősorban az olaszországi Landi Renzo gyár termékeit építi be, és meggyőződésünk, hogy ezek a gázautó berendezések maximálisan megfelelnek a mai, korszerű elvárásoknak, valamint árfekvésük is optimális minden kedves ügyfelünknek.

Autógáz szakszervizünk felszereltsége a XXI. század követelményeinek megfelelő, a legkorszerűbb autókat is ki tudjuk szolgálni, valamint dolgozóinkat folyamatos képzésével biztosítjuk, hogy a beszerelés a legjobb módon, a legjobb minőségben és magas szakértelemmel történjen meg, ami biztosítékot ad arra, hogy Ön elégedetten, megbízhatóan, biztonságosan és nem utolsó sorban olcsón használja gázautóját.