Skip to Content

Pécsi Gázautó Hűségprogram

Pécsi Gázautó Hűségprogram

A programban részt vevő autótulajdonosok kedvezményesen juthatnak prémium kategóriás gázrendszerhez. Az átalakításkor a választott programcsomagnak megfelelően 30 000 Ft, 45 000 Ft, illetve 90 000 Ft kedvezménnyel végezzük el a gázüzemű átalakítást, lehetővé téve a környezetbarát és gazdaságos közlekedést. ***

A program részvételi feltétele, hogy 12 hónapon át 60 l, 150 l, illetve 300 liter üzemanyagot vásároljanak üzemanyag kútjainkon havonta.

Gondolja végig mennyit autózik Ön egy évben? Ha több mint 30 000 km-t, akkor Arany csomag, ha több, mint 15 000 - ret, akkor Ezüst és ha több, mint 6 000 -ret, akkor a Bronz csomag az Önnek legmegfelelőbb választás.

Arany, Ezüst és Bronz választása esetén is megajándékozzuk Önt egy üzemanyag kártyával, amivel kedvezményesen tankolhat a kútjainkon, illetve Ön automatikusan kedvezményekre jogosult világszínvonalú szervizünkben, ahol nem csak a gázrendszerrel kapcsolatos javításokat tudjuk elvégezni, hanem rendelkezésére állunk műszaki vizsgával, gumiszereléssel, tárolással, olajcserével és minden más autóipari tevékenységgel.

Kíváncsi a részletekre?

Keresse meg munkatársunkat és minden részletre kiterjedő tájékoztatásban részesül. Hívja a 72 - 532 - 632-es számot vagy töltse ki az űrlapot és megkeressük Önt!

 

*** A Hűségprogram nem érvényes a rendkívül kedvezményes ECONOMIC kittekre!