Skip to Content
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
 • strict warning: Declaration of content_handler_field::options() should be compatible with views_object::options() in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.

KUPON

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

1. Ön, mint Pécsi Gázautó Kupon Felhasználó (jelen dokumentumban: Ön, Felhasználó) a Felhasználó és a társaságunk közötti együttműködés feltételeit olvassa. Társaságunk alatt a Pécsi Gázautó Kft. (székhely: 7622 Pécs, Siklósi út 2., adószám: 11013381-2-02, cégjegyzék száma: Cg. 02-09-062656) értendő. (A Pécsi Gázautó Kft. a továbbiakban: Társaságunk, Pécsi Gázautó)

2. Kérjük, a Kupon felhasználása előtt figyelmesen olvassa el jelen dokumentumot. A Kupon akcióhoz való csatlakozás, a felhasználása során jelen Felhasználási Feltételek rendelkezései irányadóak, amelyeket Ön ezen dokumentum elolvasásával elfogad (Megállapodás). Jelen Megállapodás Ön és a Pécsi Gázautó Kft. között jött létre.

3. Jelen Felhasználási Feltételek 2013. június 1. napján léptek hatályba. A Pécsi Gázautó Kft. fenntartja magának a jogot a Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására. A módosítással egyidejűleg a módosított Felhasználási Feltételek postázásra kerül a Felhasználó által regisztráció során megadott e-mail címre. A módosított Felhasználási Feltételek megküldését követő használattal a felhasználó a módosításokat tudomásul veszi.

4. A Felhasználó jogai: A felhasználási feltételek csak a Felhasználó jelen Megállapodással érintett jogait érintik.

ALAPFOGALMAK

5. A jelen Felhasználási Feltételekben nagy kezdőbetűvel feltüntetett fogalmak jelentései a Megállapodás tekintetében a következők:

6. Az "Olajcsere": A gépkocsi motor kenőolajának leeresztése és a használt olaj szakszerű kezelése után a motorhoz tartozó olajszűrő cseréje, majd a motor feltöltése a gyári előírásoknak megfelelő ENI motorolajjal. Az olajcsere fogalma szigorúan összekapcsolódik az ENI motorolajok használatával.

7. "Fékbetét csere": A beavatkozás során az elkopott, elhasználódott betétek – akár tárcsa, akár dob fék esetén is – új elemekre történő cserélése.

8. "Kupon beszerzése": Kuponokat a Pécsi Gázautó Kft. által üzemeltetett benzinkutakon (AGIP, Pécs, Pécsváradi út 12 és ENI, Pécs Verseny utca) véletlenszerű időközökben adjuk át a legalább 3 000 Ft-ért üzemanyagot vásárló ügyfeleknek..

9. "Regisztráció": A dokumentum végén elhelyezett űrlap kitöltése.

10. "Szolgáltatás": Jelen esetben fékbetét csere, illetve olajcsere.

11. "Kupon": olyan utalványt jelent jelen Felhasználási Feltételek keretei közt, amely feljogosítja a Felhasználót (kizárólag a Kupon megszerzőjét, de rajta kívül senki mást) a Kuponon feltüntetett szolgáltatások Pécsi Gázautó Kft. autószervizében történő beváltására, a kupon értékének megfelelő árkedvezményre jogosult a kuponon megjelelölt szolgáltatás igénybevételekor.

12. "Kupon-termékek": minden olyan felajánlott áru és/vagy szolgáltatás, amely a Kuponon feltüntetésre kerül.

13. "Honlap": a pecsigazauto.hu és annak minden aloldala.

REGISZTRÁCIÓ

14. Miért érdemes regisztrálni? Amennyiben az oldal végén lévő űrlapot Ön kitölti, abban az esetben további 1 000 Ft-tal többet ér a Ön kuponja, tehát 2 000 Ft helyett 3 000 Ft kedvezményben részesül mind az olajcsere, mind a fékbetét csere alkalmával. A regisztráció alkalmával megadott adatokat a Pécsi Gázautó Kft. szigorúan a törvényi előírásoknak megfelelően kezeli, de fenntartja magának a jogot arra, hogy értesítést küldjön a regisztrált felhasználóknak további marketing akciókról. A Felhasználó a regisztrációkor ezt a kikötést elfogadja.

A SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYAI

15. A Pécsi Gázautó minden szükséges intézkedést megtesz, hogy minden esetlegesen felmerülő hibát, vagy hiányosságot annak észlelését követően a legrövidebb időn belül kijavítson. Ugyanakkor a Pécsi Gázautó nem garantálja a Szolgáltatás, vagy a Honlap hibától mentes működését (vagy a Kuponok hiba mentességét) és nem vállal felelősséget az ebből fakadó hibákért, hiányosságokért. Hiba észlelése esetén a kupon@pecsigazauto.hu címen várjuk az azonnali értesítést.

16. Noha a Pécsi Gázautó megkísérli a Szolgáltatásokhoz és a Honlaphoz való zavartalan hozzáférés biztosítását, a hozzáférés bármikor felfüggeszthető, korlátozható, megszüntethető a Pécsi Gázautó részéről.

17. A  Pécsi Gázautó fenntartja a jogot a Honlapon található bármely információ, a Szolgáltatás, vagy Kupon előzetes értesítés nélküli bármikor történő megváltoztatására, módosítására, helyettesítésére, felfüggesztésére, vagy eltávolítására.

KÁRTÉRÍTÉS

18. A Kupon felhasználásából/ nem felhasználásából eredő bárminemű kártérítési felelősséget elhárít a Pécsi Gázautó Kft. A felelősség elhárítás nem vonatkozik az autoszervizben elvégzett tevékenységekre, de azokat a szerviz saját szabályzata szabályozza. A felelősség elhárítása kizárólag a kuponokkal kapcsolatos tevékenységre vonatkozik, azaz, elveszett kuponokat nem pótolunk és nem kártalanítjuk a Felhasználót, lejárati idő után a Kuponokat nem váltjuk be és csak a kuponon megjelölt tevékenységre használható fel.

FELELŐSSÉG

19. A Pécsi Gázautó semmilyen esetben nem vonható felelősségre az Megállapodásból vagy a Megállapodással kapcsolatban felmerülő közvetett, eseti, különleges vagy egyéb kárért.

 HIRDETÉSEK

20 A Pécsi Gázautó Kft. jogosult hirdetéseket, marketing leveleket küldeni ezen oldal alján regisztrált felhasználóknak mindaddig, amíg a Felhasználó a küldés megszüntetését nem kéri