Skip to Content

Szekvenciális gázrendszerek

Az OMEGAS rendszer szekvenciális gázbefecskendezést tesz lehetővé. A keverék képzés alapvetően a benzines berendezések jeleit alakítja át a gázinjektorok számára úgy, hogy a motor a lehető legjobb teljesítménnyel és fogyasztással működjön.

Ahhoz, hogy tökéletes összhangot tartson fent a benzines rendszerrel, a gáz vezérlés komputere a gáz befecskendezést ugyanazon a hengeren végzi el, amelyen megmérte a benzinre vonatkozó befecskendezési időt.

Nem igényel semmilyen kezelést, kapcsolást. A rendszer teljesen automatikusan és észrevétlenül kapcsol benzin és gázüzem között. A kapcsolóról leolvasható a tartályban lévő gázszint, hangjelzést ad, ha elfogy a tartályból a gáz. 

Az EURO3 és EURO4 motorral szerelt autók is jól átalakíthatóak a rendszerrel.

A ma kapható legmodernebb és legmegbízhatóbb rendszerek közé tartozik. 

A rendszer Omegas komputert, MED Rail injektorsort, teljesítménytől függően LI02-es, vagy IG1-es reduktort tartalmaz. A rendszer széleskörűen skálázható, a 3 hengeres motortól a 8 hengeresig. Szerelhető turbo motorokhoz is.

 

A Super ECO rendszer szintén szekvenciális gázbefecskendezést tesz lehetővé. A keverék képzést ugyanolyan elv szerint képezi, mint az OMEGAS rendszer, azonban csak 3, illetve négyhengeres motorokhoz ileszthető.

Az ár-érték arányban azonban verhetetlen, a legkiválóbb gázrendszer, nagyon sok gépkocsit szereltünk vele. Nem alakítható át a szettel turbómotoros, vagy kompresszoros gépkocsi. A szintjelző és a toroid tartály szintén alap. A rendszer LI02-es reduktort LC02-es komputert és JP2-es injektorokat tartalmaz.

Az EURO3 és EURO4 motorral szerelt autók is jól átalakíthatóak a rendszerrel.

A ma kapható legmegbízhatóbb rendszerek közé tartozik, bizonyítja ezt a beszerelt többezres példányszám.

Nézze meg galériánkat!

 

Az OMEGAS EVO  a Landirenzo legújabb fejlesztése, 2011-ben jelent meg. A rendszer szintén szekvenciális befecskendezési elven alapul, azonban fejlettebb komputerének köszönhetően sokrétűbben programozható. A rendszerrel turbó és kompresszoros autók is átalakíthatók. Az Omegas EVO csak 4 hengeres autókhoz áll rendelkezésre egyelőre.

A kitt tartalmát egy EVO komputer, teljesítménytől függően LI02-es, vagy Li10-es reduktor és EVO injektorsor adja. Az én kocsimban is ilyen van és maximálisan elégedett vagyok vele. :-)

 

Az OMEGAS DIRECT. A motorok fejlesztése nem áll meg, a legújabb gépkocsik jelentős részét direkt befecskendezéses motorokkal szállítják. Ezekkel a motorkkal jelentősen csökkenthető a károsanyag kibocsátás, csökkenthető a fogyasztás a nagy teljesítmény megtartása mellett. A gázrendszerek is követik a technika fejlődését és egyre több típushoz áll rendelkezésre gázrendszer ezekhez az autókhoz is. Ilyen rendszer az Omegas Direct, amiről tudni érdemes, hogy illeszthető a legtöbb VW csoportos TSI/FSI motorhoz, Audikhoz, de létezik MAzda és Hyundaihoz optimalizált kitt. Beszerelés, autóvásárlás előtt érdemes tájékozódni a kérdésben.

 A z Omegas Direct-tel szerelt autóknál a benzin befecskendezést nem lehet teljesen lekapcsolni gázüzemben sem, hiszen a hengerben elhelyezett benzininjektor meghibásodhat, azért ezek az autók kb. 10 %-nyi benzin befecskendezést is kapnak a motor élettartamának megőrzése érdekében.

A rendszer beszerelése, beprogramozása nagy tapasztalatot és szakértelmet igényel, aminek mi 100 %-osan megfelelünk  aPécsi Gázautóban.

A rendszer LI02-es reduktorból, modosított programmal ellátott Omegas komputerből és Med Rail injektorsorból áll.

 

Omegas Plus

Az Omegas Plus rendszer volt a Skoda Octavia Dual gázrendszere. A VW csoport a kettősüzemű autók forgalmazásakor a Landirenzo mellett döntött. A rendszert ma már nem forgalmazzuk, de a történeti hűség kedvéért érdemes megjegyezni, hogy Med Rail injektorsort, PLUS komputert és LI02-es reduktort tartalmazott.

IGS

 

Az IGsystem befecskendező rendszer, lehetővé teszi a GPL folyamatos befecskendezését gáz üzemmódban. Az üzemanyag tartályból jövő gáz áthalad a reduktoron és szabályozott nyomás és hőmérséklet mellett táplálja az adagolót, amely meghatározza az áramlást az elosztó felé a központi egységből érkező jelek alapján. Az elosztó nemcsak a gáz áramlását bontja szét a szívócsonk egyes ágaiban, hanem állandó nyomásról is gondoskodik. 

Ennek következtében, kompenzált rendszer lévén, az adagoló tápnyomása növekszik a motor terhelésével a vákuumnak megfelelően. Így mindig biztosítva van a megfelelő levegő-üzemanyag keverék ellátását a gázüzemű gépkocsinak.

Pécsi Gázautó Hűségprogram

Pécsi Gázautó Hűségprogram

A programban részt vevő autótulajdonosok kedvezményesen juthatnak prémium kategóriás gázrendszerhez. Az átalakításkor a választott programcsomagnak megfelelően 30 000 Ft, 45 000 Ft, illetve 90 000 Ft kedvezménnyel végezzük el a gázüzemű átalakítást, lehetővé téve a környezetbarát és gazdaságos közlekedést. ***

A program részvételi feltétele, hogy 12 hónapon át 60 l, 150 l, illetve 300 liter üzemanyagot vásároljanak üzemanyag kútjainkon havonta.

Gondolja végig mennyit autózik Ön egy évben? Ha több mint 30 000 km-t, akkor Arany csomag, ha több, mint 15 000 - ret, akkor Ezüst és ha több, mint 6 000 -ret, akkor a Bronz csomag az Önnek legmegfelelőbb választás.

Arany, Ezüst és Bronz választása esetén is megajándékozzuk Önt egy üzemanyag kártyával, amivel kedvezményesen tankolhat a kútjainkon, illetve Ön automatikusan kedvezményekre jogosult világszínvonalú szervizünkben, ahol nem csak a gázrendszerrel kapcsolatos javításokat tudjuk elvégezni, hanem rendelkezésére állunk műszaki vizsgával, gumiszereléssel, tárolással, olajcserével és minden más autóipari tevékenységgel.

Kíváncsi a részletekre?

Keresse meg munkatársunkat és minden részletre kiterjedő tájékoztatásban részesül. Hívja a 72 - 532 - 632-es számot vagy töltse ki az űrlapot és megkeressük Önt!

 

*** A Hűségprogram nem érvényes a rendkívül kedvezményes ECONOMIC kittekre!

Landirenzo gázrendszer - élettartam garanciával

Az Omegas EVO - 2012-es fejlesztésű - Landirenzo kitt a tapasztalatok szerint annyira jó és megbízható, hogy élettartam garanciát vállalunk rá. A garancia a gázrendszerre és a hozzá tartozó szolgáltatásokra érvényes.
Az Omegas EVO 4 hengeres, hengerenkénti injektoros autókba szerelhető, Pl. Opel Astra, Skoda Octavia, Suzuki Ignis stb. Az EVO 140 kW-ig LI02-es, felette és turbo motor esetén LI10-es reduktort tartalmaz. A komputer fejlettségét jelzi az OBD kapcsolat, a kifinomult programozhatóság. Az Omegas EVO új fejlesztésű injektorsora a megbízhatóság jegyében készült, akár gázszűrő nélkül is szerelhető. Amennyiben Omegas EVO-val szereljük az Ön gépkocsiját, biztos lehet benne, hogy bármely meghibásodás esetén mi ingyen cseréljük ki a hibás alkatrészt, amíg a gépkocsija fut az Omegas EVO gázrendszerrel. Adásvétel esetén is él a garancia, az új tulajdonos is élvezheti az ebből származó számtalan előnyt. A garancia részletes feltételeit és az elvégzett karbantartások, javítások dokumentálását a gépkocsihoz mellékelt szervizköynv tartalmazza.

Omegas EVO átalakítási áraink:

140 kW alatti 4 hengeres szívó motor:  245 000 Ft

140 kW feletti 4 hengeres szívómotor: 249 000 Ft

4 hengeres turbo motor: 259 000 Ft

Kérjen ajánlatot még ma és élvezze a gázautózás előnyeit - élettartam garanciával!